Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

“here we go!Ale, Ale, Ale Go, go, go! Ale, Ale, Ale” -Ricky Martin_1998- erm..asl world cup je..mesti aku akn ingat lagu nie…ntah la…best jgk lagu nyanyian ricky martin… skrng syakira plk nyanyi untuk worldcup 2010, South Africa… ikutkn aku xdelah ikut sangat perkembangan bola nie…

iphone oh iphone… mmg satu teknologi yg sangat memukau..huhu..

pejam celik..tido bangun..makan  minum…tanpaku sedari rupanya dh dkt sebulan lebih aku menjalani latihan prktis di negara singa ni(singapore)…Alhamdulillah segala-galanya berjalan dengan lancar dengan kehendak_Nya.. awl2 datang sini mcm2 dugaan dan rintangan..tp dapat juga diselesaikan dengan sebaik2nya…bagi aku, pengalaman mcm nie xkn dpt dicari dengan melihat movie atau drama..tp kene lalui sendiri…baru best..baru betul-betul rasa mcm […]

salam seme rakan2.. ikutkan ari tu aku dah setting web/blog nie… tp entah macam mana tangan gatal sgt p delete data2 dalam cpanel..huhu xpe2..bljar dari kesilapan.. selamat jomhosting.net bg service yg terbaik..thnx bro.. blog nie just nak kongsikan n nukilan aku dalam alam fana nie.. sebagai sebagai khalifah yg di utuskn..

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin