Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

salam perkenalan semua pembaca weblog.. kali ini aku nak kongiskan sedikit sebanyak tentang pengalaman berpuasa di universiti teknologi malaysia ini.. ikukan kali ini, kali yang ke-5 kali aku dapat merasa berpuasa di utm nie..yela la dah kos yg aku ambik nie senibina, so kene blajar 5 tahun la kalau nak dptkan azizah ijazah..hehe…:P setiap tahun, […]

Click here to open the gallery.Powered by Cincopa wp content plugins solution for your website and Cincopa MediaSend for file transfer. gambar2 nie mase mkn2 dekat kedai kacang pol yang femes di jb dh penat2 buat kajian psl pengekalan senibina..stop dkt tepi jln nk ke larkin, mkan kacang pol.. terbeak!!!!

alhamdulillah… akhirnye telah tiba bulan yang di tunggu-tunggu oleh semua umat islam di seluruh dunia, bulan ramadhan..di kesempatan ini saya mengucapkan semalamat menjalani ibadah puasa. puasa bererti menahan diri dari makan dan minum dan dari segala perbuatan yang boleh membatalkan puasa, mulai terbit fajar hinggalah terbenam matahari dan disertakan dengan niat kerana Allah ta’ala.

alhamdulillah, mggu lps aku tlh pn berjaya mengharungi sesi ‘krit 1′ daripada situ, aku dpt tau di mana kelemahan serta kekurangan aku untuk meneruskan thesis aku tahun ini.. pada awalnye aku bercadang nak buat ‘sekolah untuk khalifah pada masa depan’..tp tajuk nie macam x ade strong point dan khalifah tu pn perlukan penerangan yang lebih […]

kerja..kerja..kerja… erm..sebuat pasal kerja nie..mesti ade sesetengah orang rasa malas dan liat nak buat kerja..bagi diorang yang malas2 nie…lebih suka duk saje2 n mintak duit (klau masih lg bergantung dengan harta family..huhu)

erm…rasanya baru je aku datang interview dkt SZ Architect nie..tapi tengok date hari nie dah 28.06.2010..kira dah dekat 2 bulan dah aku merantau di negara orang nie..walaupun singapore nie dekat je dengan malaysia, tapi bagi aku negara singapore sangat berlainan dari Malaysia..

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin