Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

minggu nie aku dan kawan2 seperjuangan sangat la busy kerana jadual begitu padat dengan event.. bermulalah dari hari ahad hingga ke hari ini, banyak event2 yang perlu kitaorang lakukan….. senarai-senarai event yang best… 1. pesta tanglung 2. konvoi raya 3. svp workshop check this out later

selamat malam pembaca sekalian.. malam ini aku nak kongsikan dengan korang tentang kegilaan + ketidak logikkan rakyat malaysia untuk membeli no. di sini bukan no toto atau no sport atau no lumba kuda..tapi no plat kenderaan..rata-rata rakyat malaysia sanggup berhabis wang ringgit(bagi yang kaya-raya la)..sanggup membeli no yang di idamkan…mengikut statistik jabatan pengakutan jalan, jpj..bidaan […]

hari rabu merupakan hari cuti untuk pelajar-palajar senibina di UTM..haha.. ikutkan pada hari nie semua student layan tido je..:P

tahun lepas( highrise studio) workbase aku ade pergi jalan-jalan dekat 2 universiti di singapore..satu universiti nanyang + NUS.. best jgk la jalan2 dkt dgn universiti dioarng..nak-nak universiti Nanyang nie…bangunan yang berunsurkan ‘green roof’..design style…

selamat petang semua pembaca weblog aku.. pada petang ini aku ingin berkongi dengan korang tentang rahmat hujan yang diturunkan oleh Maha Pencipta. entry nie jg xde berkaitan dengan band hujan…hehe hari nie aku rasa sangat tenang dan nyaman sekali ( mengatuk pun ade jg..yela,pose kan?hehe) last2..aku terlena juga dengan keadaan cuaca yang begitu indah dan […]

huhu..akhirnye jumpe jgk theme yang aku rase bersesuaian dengan ape yagn aku nak.. cari punye cari..godek2 google.. theme nie aku nk fokus dan edit2 je la.. so enjoy bacaan dengan theme baru nie.. salam

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin