Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

iron man nie memang best la..salah satu watak komik kegemaran dan movie yang mantap lakonan Robert Downey Jr.

salam seme.. hari ini aku nak kongsikan bersama tentang tesis aku di UTM..sedar tak sedar, rupanya dah dekat 5 tahun aku belajar di universiti nie, selama 5 tahun nie juga la aku mengenal erti kehidupan dalam jadual waktu sebagai seorang arkitek..ye la, time table mesti selalu berlainan daripada orang lain..di pendekkan cerita, tahun akhir nie […]

hari ini aku nak kongsikan idea yang telah sekian lame aku dan teman(nadz la, sape lagi) nak setup satu website yang berciri-cirikan dengan conteng-conteng..yela..budak archi kan, kemana-mana saja mesti ade pen dan kertas butterpaper..walhal nak terangkan dekat orng yang bukan kos archi pun kene conteng atas kertas jg.. nak dijadikan cerita, idea yang lame, tp […]

pada 31.1.2010 akhirkan seramai 40 orang member strano a.k.a budak2 final year jurusan architecture di UTM termasuk aku dapat menjejakkan kaki di benua yang terbesar di China..Alhamdulillah..setelah berpenat lelah selama 2 bln lebih menguruskan hal2 yang berkaitan, akhirnya program ini dapat berjalan dengan lancar atas kehendak-Nya. Program ini ditaja oleh program GOP UTM dimana setiap […]

Baru-baru ini, Dato Mohammad Nor Khalid atau lebih dikenali sebagai dato’ Lat telah datang ke UTM selama 3 hari..Event ini di buat di Fakulti Alam Bina(fakulti aku la..hehe)…so selama tiga hari tu, kitaorng didedahkn dengan cara2 beliau melukis komik dan idea-idea yang datang dalam fikiran nya… berdasarkan cerita Lat Kampung Boys(femes cite nie)..kite dapat tau […]

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin