Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

world cup 2010 South Africa

Posted by khairil On June - 18 - 2010

“here we go!Ale, Ale, Ale
Go, go, go! Ale, Ale, Ale”
-Ricky Martin_1998-

erm..asl world cup je..mesti aku akn ingat lagu nie…ntah la…best jgk lagu nyanyian ricky martin…
skrng syakira plk nyanyi untuk worldcup 2010, South Africa…
ikutkn aku xdelah ikut sangat perkembangan bola nie…
xtahu pun team mana yang menang dan kalah..kire x ikut sangat la..dengar member2 bual adalah la…klau aku nk join sama tu…xde la..dgr je..haha
ikutkan kalau blk kg, aku main je..tp klau nk tengok match tu..ssh skit la..x brape minat…
tapi post aku kali ni bukan nak cerita pasal team mana yang menang atau pemain mana yang power, tp aku nak berkongsi dengan teman-teman tentang stadium-stadium yang digunakan untuk perlawanan bola kali nie..klau x silap aku..ade 10 stadium utama yang digunakan…

1.Soccer City

2.Green Point


3.Moses Mabhida Stadium


4.Ellis Park Stadium


5.Free State Stadium


6.Nelson Mandela Stadium



7.Mbombela Stadium


8.Peter Mokaba Stadium


9.Royal Bafokeng Stadium


10.Loftus Versfeld Stadium


Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin