Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

kerja..kerja…kerja

Posted by khairil On June - 29 - 2010 ADD COMMENTS

kerja..kerja..kerja…

erm..sebuat pasal kerja nie..mesti ade sesetengah orang rasa malas dan liat nak buat kerja..bagi diorang yang malas2 nie…lebih suka duk saje2 n mintak duit (klau masih lg bergantung dengan harta family..huhu)
Read the rest of this entry »

iphone4g_terbaik dari ladang epal_

Posted by khairil On June - 14 - 2010 ADD COMMENTS

iphone oh iphone…

mmg satu teknologi yg sangat memukau..huhu..
Read the rest of this entry »

berjinak-jinak di alam siber

Posted by khairil On May - 14 - 2010 ADD COMMENTS

salam seme rakan2..

ikutkan ari tu aku dah setting web/blog nie…

tp entah macam mana tangan gatal sgt p delete data2 dalam cpanel..huhu

xpe2..bljar dari kesilapan..

selamat jomhosting.net bg service yg terbaik..thnx bro..

blog nie just nak kongsikan n nukilan aku dalam alam fana nie..

sebagai sebagai khalifah yg di utuskn..

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin