Sunday, December 17, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

dato’ lat datang UTM

Posted by khairil On March - 6 - 2011 ADD COMMENTS

Baru-baru ini, Dato Mohammad Nor Khalid atau lebih dikenali sebagai dato’ Lat telah datang ke UTM selama 3 hari..Event ini di buat di Fakulti Alam Bina(fakulti aku la..hehe)…so selama tiga hari tu, kitaorng didedahkn dengan cara2 beliau melukis komik dan idea-idea yang datang dalam fikiran nya…

berdasarkan cerita Lat Kampung Boys(femes cite nie)..kite dapat tau yang Dato’ Lat ni menerapkan ciri-ciri satu Malaysia.. mean that seme komik die ni ispirasi daripada persekitaraan sekiling dan pengalaman beliau masa kecik

memang best la….

nway ni serba sedikit gamabr bersama dengan beliau….



new semester_insya-Allah my final semester

Posted by khairil On January - 13 - 2011 ADD COMMENTS

Sedar tak sedar, rupanya dah dekat 5tahun aku di universiti terchenta ini, UTM. seterlah berpenat lelah, tak tido mlm siapkn kerja studio(main game jgk).akhirnya aku dapat berada di akhir semester dengan izin_Nya..terlalu banyak dugaan dan cabaran dalam perjalanan ini..bermula dari aku menjejakkan kaki sewaktu interview selepas 3 hari tamat pengajian di matrikulasi negeri sembilan.

Bila ku runung kembali parking b11(tempat awl2 aku tiba di utm bersama family sewaktu interview) ku rasakan baru semalam aku datang kesini..terlalu cepat masa berlalu..huhu

Apa-apa pun aku akan meneruskan perjalanan hidup ini dengan grad jaya..harap dengan dorongan family n friends memberikan aku semngt utk mengakhiri pembelajaran sarjana muda dengan jaya..thnx all..

ilusi optik 1

Posted by khairil On October - 15 - 2010 ADD COMMENTS

layan je…

kelip-kelip

Posted by khairil On October - 14 - 2010 ADD COMMENTS

seperti kebiasaan budak-budak arch UTM, tiap2 tahun/ semester akan menganjurkan event2..
klai ini event yang dianjurkan lain dari event2 yang sebelum dimana bertemakan kelip-kelip…
ok jgk la..datang bbq…makan-makan dan bermain dengan tanglung..huhuhu…rase macam sambut raya time kecik-kecik dulu dkt kg..

event oh event

Posted by khairil On October - 9 - 2010 ADD COMMENTS

minggu nie aku dan kawan2 seperjuangan sangat la busy kerana jadual begitu padat dengan event..

bermulalah dari hari ahad hingga ke hari ini, banyak event2 yang perlu kitaorang lakukan…..

senarai-senarai event yang best…

1. pesta tanglung

2. konvoi raya

3. svp workshop

check this out later

gila no

Posted by khairil On August - 27 - 2010 ADD COMMENTS

selamat malam pembaca sekalian..

malam ini aku nak kongsikan dengan korang tentang kegilaan + ketidak logikkan rakyat malaysia untuk membeli no.

di sini bukan no toto atau no sport atau no lumba kuda..tapi no plat kenderaan..rata-rata rakyat malaysia sanggup berhabis wang ringgit(bagi yang kaya-raya la)..sanggup membeli no yang di idamkan…mengikut statistik jabatan pengakutan jalan, jpj..bidaan no tertinggi ialah TAN 1 yang berharga 200k!!!

..pergghh..same dengan harge sebijik kereta..huhu..

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin