Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

krit 1

Posted by khairil On July - 29 - 2010 ADD COMMENTS

alhamdulillah, mggu lps aku tlh pn berjaya mengharungi sesi ‘krit 1′
daripada situ, aku dpt tau di mana kelemahan serta kekurangan aku untuk meneruskan thesis aku tahun ini..
pada awalnye aku bercadang nak buat ‘sekolah untuk khalifah pada masa depan’..tp tajuk nie macam x ade strong point dan khalifah tu pn perlukan penerangan yang lebih luas..

untuk thesis tahun nie..aq terpilih dalam panel gen-X..ok jgk la..dapat bersama2 dengan orng yang aku sayg(dh jodoh dah kot..hehe).dalam panel nie..aku di beri cadangan untuk buat sekolah tentang juvana..tp perlukan fokus yang tertentu dimana aku hanya mengkaji dan mempelajari tentang budak2 lelaki je…

so, mggu lps..aq bentangkan hasil kerja aku dihadapan panel2 gen-X + azarimy +dr.Syed..
walaupun aku cuak jgk mase present tu..tp aku positifkn diri kerana bagi aku, makin ramai panel..makin byk input yang aku dapat…dari krit 1 juga, aku still lagi kena improvekan tentang cara present, data collection and case study…tp xpe..1st present..br terbuka skit nak buat per

nanti aku akan updatekan lagi dengan sesi krit2 aku untuk mase hadapan..

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin