Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

kerja..kerja…kerja

Posted by khairil On June - 29 - 2010 ADD COMMENTS

kerja..kerja..kerja…

erm..sebuat pasal kerja nie..mesti ade sesetengah orang rasa malas dan liat nak buat kerja..bagi diorang yang malas2 nie…lebih suka duk saje2 n mintak duit (klau masih lg bergantung dengan harta family..huhu)
Read the rest of this entry »

hari terakhir aku di singapore

Posted by khairil On June - 28 - 2010 ADD COMMENTS

erm…rasanya baru je aku datang interview dkt SZ Architect nie..tapi tengok date hari nie dah 28.06.2010..kira dah dekat 2 bulan dah aku merantau di negara orang nie..walaupun singapore nie dekat je dengan malaysia, tapi bagi aku negara singapore sangat berlainan dari Malaysia.. Read the rest of this entry »

world cup 2010 South Africa

Posted by khairil On June - 18 - 2010 ADD COMMENTS

“here we go!Ale, Ale, Ale
Go, go, go! Ale, Ale, Ale”
-Ricky Martin_1998-

erm..asl world cup je..mesti aku akn ingat lagu nie…ntah la…best jgk lagu nyanyian ricky martin…
skrng syakira plk nyanyi untuk worldcup 2010, South Africa…
ikutkn aku xdelah ikut sangat perkembangan bola nie… Read the rest of this entry »

iphone4g_terbaik dari ladang epal_

Posted by khairil On June - 14 - 2010 ADD COMMENTS

iphone oh iphone…

mmg satu teknologi yg sangat memukau..huhu..
Read the rest of this entry »

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin