Monday, December 18, 2017

khairilhalim

aku dan kehidupan

2nd intern

Posted by khairil On May - 20 - 2010 ADD COMMENTS

pejam celik..tido bangun..makanĀ  minum…tanpaku sedari rupanya dh dkt sebulan lebih aku menjalani latihan prktis di negara singa ni(singapore)…Alhamdulillah segala-galanya berjalan dengan lancar dengan kehendak_Nya..

awl2 datang sini mcm2 dugaan dan rintangan..tp dapat juga diselesaikan dengan sebaik2nya…bagi aku, pengalaman mcm nie xkn dpt dicari dengan melihat movie atau drama..tp kene lalui sendiri…baru best..baru betul-betul rasa mcm mn perasaan orng yg mula2 cari kerja n tempat tinggal…hihi
Read the rest of this entry »

berjinak-jinak di alam siber

Posted by khairil On May - 14 - 2010 ADD COMMENTS

salam seme rakan2..

ikutkan ari tu aku dah setting web/blog nie…

tp entah macam mana tangan gatal sgt p delete data2 dalam cpanel..huhu

xpe2..bljar dari kesilapan..

selamat jomhosting.net bg service yg terbaik..thnx bro..

blog nie just nak kongsikan n nukilan aku dalam alam fana nie..

sebagai sebagai khalifah yg di utuskn..

Related Posts with Thumbnails
    Edited by khairilhalim

    Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin